Vand - følelsernes univers

Mit sidste nyhedsbrev inden min fantastiske work-shop den 2. juli handler om de sidste to elementer VAND og JORD.

Vidste du at der under fødderne findes et komplet spejl af din krop - både den fysiske, den psykiske?

Fødderne har zoner for organerne, såvel som meridianbaner tilknyttet hvert organ. Derudover er der også de 4 elementer at finde under fødderne.

LUFT – ILD – VAND OG JORD

VAND er repræsentret ved området mellem trædepuden og hælen, og her finder vi nyrer, lever, milt, binyrer, maven og hele fordøjelsessystemet. VAND handler bla. om vores følelser, hvordan vi "fordøjer" vores liv fysisk, psykisk og åndeligt og hvordan vi forbinder os til livet. Ved at undersøge det område nærmere på foden, får vi et indblik i, de følelsesmæssige udfordringer der måtte være. Eks. vrede - ses i og omkring leverzonen, skyld og skam, som ses omkring miltzonen. 
 
JORD er repræsenteret ved hælen. Og fortæller bla. noget om stabilitet og sikkerhed og dit ståsted. Hvor god er du til at stå selv, hvor sikker er du på dig selv? Har du brug for støtte, eller kan du træffe dine beslutninger på egen hånd uden at spørge andre om råd og vejledning.Jeg håber, at du er blevet nysgerrig og har lyst til at være med og lære om føddernes forunderlige univers. En sjov og anderledes måde at lære dig selv at kende på. 

På min Mini-workshop lørdag den 2. juli, kan du lære  meget mere om hvordan de 4 elementer – heriblandt VAND og JORD, har påvikning på dine fødder og DIG. Læs mere og tilmeld dig.