Sommer - sol - regn - blæst

Jeg ønsker jer alle en skøn sommer og ønsker, at I  - ligesom jeg -  vil give slip på hverdagen og tillade jer at gå ned i gear og nyde sommeren, hvorend i er. Hermed lidt inspiration til sommerferie- sysler og en ny opskrift på min hjemmeside.

En kær veninde kom med denne bog SUNDE SØDE SAGER

af Ditte Ingemann, kendt fra Danmarks smukkeste madblog The Food Club, til mig den anden dag. Den er overflod af søde sager uden sukker. Ja du læser rigtigt. Ditte har komponeret et hav af lækre opskrifter på små og store kager, tærter, is, energisnacks mm. med brug af naturens sødemiddel.  Den skal jeg have med mig til Langeland i sommerhus, hvor jeg vil forkæle mig selv og mine kære med nogle af hendes lækre kager. Ligeledes har jeg prøvet en fantastisk rødbedekage med chokolade. Se opskriften her.

 

Som jeg skrev om i mit sidste nyhedsbrev, har jeg nu afholdt min Mini-Workshop om de fire elementer. Det blev en helt igennem fantastisk Mini Workshop om de magiske fødder.

Vi kom omkring de fire elementer JORD - VAND - ILD - LUFT og kom mere i dybden med, hvad de fortæller noget om, ligesom vi kom omkring forskelle på højre / venstre - feminin / maskulin.


Meget af tiden gik med at studere de kære tæer, som har en hel del at fortælle idet, de er som en radar på et skib eller fly. Det er dem, som hjælper os med at holde os orienteret om både den indre og ydre verden. Hvor storetåen er "kaptajnen" ombord, der forbinder med ideer, filosofi, bevidsthed, ånd, krone chakra og er "open minded". Læs udtalelser fra tidligere kursister her.


Jeg laver en Mini-workshop igen lørdag den 24. sept, hvor du får mulighed for at lære meget mere om hvordan de 4 elementer – heriblandt ILD, og hvordan det har påvirkning på dine fødder og DIG. Læs mere og tilmeld dig her. Begrænset antal pladser.

Jeg tilbyder også mit heldagskursus i "Hvad fødderne fortæller" lørdag den 5. nov. kl. 9-17, i Langeskov. Læs mere her.