November

Lev - le - elsk

"every minute of laughter
prolongs life one hour"

LOVE IS LIFE - LIFE IS LOVE

Vi er gået ind i november måned, som er den sidste efterårsmåned. Den første sne er faldet og dagene bliver kortere med færre lyse timer og med flere mørke timer til følge. For nogle er det er svær tid når solens stråler ikke kan ses på himlen hver dag. Men november er også en tid til at sige farvel til det der var, får ryddet op og gøre klar til vinteren, med en taknemmelig for det vi fik med os. Alle de dejlige lyse timer som kan mindes og nydes i mørkets skær. Det lyse, der er der hele tiden, for det er indeni i os hver især. Vi skal bare huske det. Huske at leve det liv vi har fået, le noget mere og elske noget mere.

I mit sidste nyhedsbrev var jeg omkring tyktarmen og immunsystemet og l denne måneds nyhedsbrev vil jeg fortælle lidt om partneren lungerne, som styrer vores åndedræt.

Hvad fødderne fortæller kursus

Du kan lære meget mere om hvad fødderne fortæller og hvordan du kan leve livet som krigeren der tager ansvar på mit næste kursus i Varde den 18. november 2016.

Kurserne er for alle med interesse i fødder og kroppe. Det er ingen forudsætning at være behandler at komme med på mine kurser. Det vigtigste er at komme med et åbent sind og et åbent hjerte. Jeg har på mine tidligere kurser bla.  undervist, kraniosakral terapeuter, fodplejere, fodterapeuter, massører, zoneterapeuter.

Er du interesseret, men lidt i tvivl om, hvad kurset kan give dig, og har lyst til at vide mere så er du velkommen til at kontakte mig på mail  eller på tlf. 2363 9260.