Jeg har set en fantastisk himmel...

Nyhedsbrev 19. maj 2016.


Jeg har set den smukkest og mest fantastiske skyformation. Himlen var klar og blå, med en stor diversitet i skyernes farve og form. Der var tykke hvide skyer, små skyer, grå skyer og ikke mindst var der skyen som lignede det at vi var på skiferie i alperne. Jeg har prøvet at fange det på billedet, det er det nederste, det er næsten som en gletcher, der kommer glidende ned mod marken.

Læs mere om hvilken betydning skyerne og luften har under vores fødder, her.

 

Workshop: Hvad fødderne kan fortælle.

En workshop for dig, der vil vide mere om hvad fødderne fortæller os, og om hvordan det bruges i behandlingen.

Jeg har besluttet at gøre noget jeg ikke plejer, nemlig at handle på min længsel. Min længsel efter at dele det fantastiske værktøj, som jeg bruger hver dag på min klink. Det værktøj, som giver mig et hurtigt overblik over, hvordan min klient har det lige i dag.

Nu er det vist tiden jeg afslører det værktøj jeg bruger, det er kunsten at læse fødderne. Jeg har de sidste 5 år undervist mere end 100 zoneterapeuter, fodplejere, massører og fodterapeuter i dette fantastiske værktøj og nu er tiden inden til at jeg også vil brede det ud til dig som ikke nødvendigvis er behandler, men har interesse i at vide mere om dig selv og hvad det er dine fødder kan fortælle dig.

På min workshop får du mulighed for at stifte bekendtskab med:

  • hvad det betyder at den hårde hud sidder hvor den sidder, det er ikke tilfældigt.
  • hvad det betyder når der er lange tæer og når der er korte tæer.
  • hvad det betyder når dine fødder er kolde, varme, røde, hvide eller, hvis de er gule.
  • hvad det betyder når der er en knyst på foden.hvordan personligheden læses i fødderne, hvad er de stærke og de svage sider.
  • hvad det betyder at have en smal eller bred hæl, og hvad det betyder at have revner på hælkanten.hvad det betyder at have en smal fod eller en bred fod.og meget mere…

Dette og meget mere vil jeg komme ind på i min work-shop, som jeg afholder lørdag den 2. Juli kl. 10-13, på adressen Thorupvej 70, 5220 Odense SØ.

Der vil blive serveret lidt godt til ganen og vand/kaffe/te.

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på zoneterpi@carolinapuck.dk hvor du skriver: Tilmelding til workshop samt indbetaler kr 595 til min konto 9860 0000296902, hvor du skriver dit navn + workshop.