Bachs Blomstermedicin


De 38 Bach Blomsterremedier bruges ikke direkte imod fysiske lidelser, men for menneskets bekymring, frygt, håbløshed, irritabilitet, mindreværd, usikkerhed, ensomhed osv., fordi disse sindstilstande eller humørsvingninger ikke blot hindrer helbredelse og sinker rekonvalescensen, men som regel antages at være de primære grunde til utilpashed og sygdom.

"Sundhed er vor fødselsret. Det er den fuldkomne forening mellem sjæl, sind og krop. Det er ikke et uopnåeligt ideal, men noget så enkelt og naturligt, at mange af os har overset det." (Dr. Edward Bach)

Dr. Bach opdagede 38 remedier, hvor hver enkelt remedie sigter på at afbalancere en specifik følelsesmæssig og mental tilstand. Endvidere udviklede han en kombination af fem af remedierne beregnet til vanskelige og krævende situationer, som han kaldte "Rescue Remedy" (Nødhjælpsremediet). 37 af de 38 remedier er baseret på vilde blomster fra planter, buske og træer. Undtagelsen, Rock Water (Kildevand), er lavet af vand fra en naturlig kilde.

Du kan læse mere om Bachs Blomstermedicin på www.casu.dk