De fire elementer, LUFT

Jeg har set den mest fantastiske himmel, jeg vil dele med dig

Her for et par weekender siden var jeg ude at køre tur med min mand Thorkild og så her de smukkeste og mest fantastiske skyformationer, jeg længe har set. Himlen var klar og blå, med en stor diversitet i skyernes farve og form. Der var tykke hvide skyer, små skyer, grå skyer og ikke mindst det som var det mest underfulde, skyen som lignede det at vi var på skiferie i alperne. Jeg har prøvet at fange det på billedet, det er det nederste, det er næsten som en gletcher, der kommer glidende ned mod marken.

Skyerne hører til i LUFT elementet og er på en måde vores indre GPS. Luft er repræsenteret ved alle vores 5 tæer. Storeståen med hjernen, den logiske tænker og tæerne som små antenner med hver deres opgaver., 2. og 3. tå vores "øjne" og 4. og 5. tå vores "ører".

LUFT relaterer sig til hvordan vi opfatter og observerer vores verden omkring os.  Er vi positive, optimistiske, bevidste, dømmende, analyserende, grublende, målrettede, intuitive og kreative. Luft er også symboliseret ved det liggende 8 tal, uendelighedssymbolet, som symbol på den uendelighed der er i universet, og som giver os mennesker, hvis vi vil det adgang til den store kollektive bevidsthed.

Rygsøjlen og med det nervesystemet er det organ, som forbinder LUFT med de andre tre elementer ILD, VAND og JORD. Huden, sanserne (alle vore åbninger), hoved, nakke og hals også organer, som hører til i LUFT.

På min Mini-wokshop vil jeg komme ind på ovenstående tanker og meget mere, hvor v vil bruge elementerne (Bla. LUFT) til at finde svarerne under fødderne.

Læs mere om Mini-workshoppen her.