Min navneændring

Ny hjemmeside og nyt navn, to store ændringer for mig, og sikkert også for dig som kender mig, og har fulgt mig. For dig som er ny her, så er du meget velkommen til at læse med.

I hele mit liv har jeg ikke været helt tilfreds med mit navn, Mette. Som årene er gået vænnede jeg mig til, at sådan skulle det være. Som menneske er jeg, meget nysgerrig og har prøvet mange forskellige ting inden for den alternative verden, f.eks håndlæsning, fået lagt mit horoskop, fået kanalisering, lagt tarot kort mm. Sidste år begyndte nummerologien at dukke op foran mig. Min nysgerrighed blev vagt og jeg stødte på Millielil i Nyborg. Millielil skulle bruge alle de navne jeg har heddet i mit liv. Derudfra fik jeg tilsendt en kort læsning. Jeg var meget spændt og ventede og ventede.

Jeg måtte hver dag tjekke min mailbox og endelig kom den længe ventede lyd-fil fra hende. Og ”what a surprice” – mit liv i mit navn –  den korte version ”Godhed grænsende til naivitet”.

Alt det jeg gennem årene har arbejdet med mig selv, var at finde i mit navn, så da jeg lige havde sundet mig lidt over det, besluttede jeg at det måtte der gøres noget ved. Jeg måtte have et nyt navn, som kunne hjælpe mig til at stå stærkere og med et mere rent nummeroskop, der ville give lidt medvind på cykelstien.

Det var en spændende proces, men også angstprovokerende, da Millielil efter at have gennemgået mit gamle nummeroskop og vi havde fået det talt igennem, rev det i stykker, for at give plads til det nye. Hun tog et blankt nummeroskop, som skulle blive mit nye nummeroskop. Efter at hun havde regnet lidt på det, kom hun frem til det som skulle være mine nye vibrationer og som er blevet til:

CAROLINA ROSE PUCK.

Jeg ændrede det hos Folkeregistret den 18. februar 2016, og fra den dag har jeg virkelig kunnet mærke en forandring til det positive. Det er virkelig forunderligt at mærke det på egne krop og det kan være svært at forklare, da det er små og store ting imellem hinanden der gør en forskel for mig.