Hvad dine fødder fortæller

Dette er et kursus til dig, som har interesse i og bruger fødderne som indgang til kroppen i dit arbejde. Det kan være du er zoneterapeut, massør, kropsterapeut, fodplejer eller healer og på din egen måde kigger på / bruger fødderne i din hverdag med klienter.

Det er også til dig, som har lyst til at kende dig selv på en anderledes måde end du er vant til.

Jeg har siden jeg blev uddannet i 2000 undret mig over de forskellige variationer der udfolder sig under foden. Hvad betyder den hårde hud under fødderne? Er det tilfældigt hvor den sidder, eller er det budskaber fra kroppen? Til det kan jeg afsløre at NEJ det er ikke tilfældigt, at den hårde hud sidder hvor den sidder og JA det er budskaber til dig fra din krop.

Med dette værktøj i hånden, får du et fantastisk redskab til at hjælpe din klient til en større forståelse for sig selv, de kvaliteter, talenter og egenskaber klienten har. Ligesom du også får værktøjer til at kunne se, hvor det er klienten spærrer for sig selv. Ofte er det pga. manglende selvværd og/eller selvtillid. Det kan komme til udtryk på mange forskellige måder, så er du blevet nysgerrig kan jeg varmt anbefale dig at komme med på kurset, og bliv klogere på fødderne, både de andres og dine egne.

Dette kursus er både til dine klienter, men også rigtig meget til dig selv, da vi bruger hinandens fødder til at lære fra.

Kurset er delt op i 2 moduler:

Modul 1:
Her  får du ”drejebogen” til, hvordan du på en enkel og meget let tilgængelig måde kan analysere de forskellige elementer af foden, og dermed få en god indsigt i, hvem du har liggende foran dig, og hvad det er for udfordringer der også er. Vi gennemgår de 4 elementer JORD, VAND, ILD og LUFT og læser en masser fødder. Kurset er det jeg kalder et ”hands on” kursus, så du hele tiden får set det vi gennemgår teoretisk også i praksis.

Undervisningen foregår typisk fra 9-17 eller 10-18.

Næste modul 1 kursus afholdes:

Varde d. 12.04.2019

Odense d. 14.06.2019
København 20.09.2019

 

Pris

1895 kr – der udstedes deltagerbevis med 8 RAB-points pr. kursus - tilmelder du dig begge moduler samtidigt er prisen kr. 3200

Modul 2:
Her går vi et lag dybere og her underviser jeg som en fortsættelse af Modul 1, og dykker ned i de forskellige systemer og deres holistiske/psykiske betydning. Hvad er det kroppen prøver at fortælle, når det gør ondt, eller når der er ubalancer.

Vi kommer omkring:

·      Hormonsystemet

·      Kredsløbet

·      Luftvejssystemet

·      Lymfesystemet

·      Nervesystemet

·      Knoglesystemet

·      Fordøjelsessystemet

·      Urinvejssystemet

Kurset er som modul 1 opbygget med en vekslen mellem det teoretiske og det praktiske.

Ligesom der undervises i enkle og blide teknikker til at afbalancere nervesystemet med.

Næste modul 2 kursus afholdes:

Odense d. 10.05.2019

Odense d. 16.08.2019
Varde d. 30.08.2019
København d. 08.11.2019

Pris

1895 kr – der udstedes deltagerbevis med 8 RAB-points pr. kursus

Vælger du begge kurser får du rabat og prisen er 3200 kr. for begge kurser.

Tilmelding på mail zoneterapi@carolinapuck.dk eller på tlf. 23639260

Ønsker du flere informationer eller har du spørgsmål i øvrigt er du meget velkommen til at kontakte mig her.

 

hvad fødderne fortæller  hvad fødderne fortæller