Dancing Heart

Dancing heart

Dans fra hjertet - dans til og fra din krops impulser - dans for dig selv men i fællesskabets smukke bånd - dans dig fri - dans i og med nærværet.

Længes du efter mere frihed til at være dig - mere egenomsorg

Hvad er Dancing Heart?

Kom og dans i et trygt og tillidsfuldt rum. Et smukt lokale omgivet af skøn natur - og hvor vi tilbyder dig et rum med masser af ro, rummelighed og hjertelig nærvær - og hvor vi hver især og sammen vil mærke nærværets kraft i gennem dansen.
Vi danser ikke sammen, men for os selv - i fællesskabets styrkende, støttende og ikke mindst løftende sjæl og ånd.

Disse Dancing Heart handler ikke om grundtrin, bedømmelse, rigtig/forkert eller perfektionisme - men om hjertets rytme og impulser.
The Dancing Heart handler om nærvær, - det ordløse dybe hjertelige nærvær. Når du lytter og mærker indad, vil du trygt og tillidsfuldt lade dig føre af din egen indre guide gennem musikkens vibrationer – og instinktivt følge din krops impulser. Dit hjerte kender vejen.

Du kan forvente at komme i kontakt med dine følelser – og få sluppet igen, og efterfølgende føle dig mere fri - fri til at være dig med en skøn ro indeni hjertet. Dansen skaber smuk kontakt.
Musikken vil du opleve som inspirerende til at gå med det, der måtte være på dagen – uanset om det er glæde, tårer, vrede, skrål – eller det hele på en gang. Du er så velkommen med alt, hvad der er dig. Dans dit hjerte fri, dans dig til velvære, dans for hyggens skyld - i et smukt fællesskab med andre, et fællesskab omkring hjertets sprog.

Vi begynder aftenen med en kort meditations-seance. Dernæst bevæger vi os over i dansens univers - der består af 2 gange 40 min. Vi afslutter aftenen med en liggende meditation/afspænding - efterfulgt af lidt hygge med kaffe, the, godter mm. at gå hjem på. 

Hvornår

Næste gang er tirsdag d. 06.06. fra kl. 18.30 - 21.30

Tilmedling:
Følg os og tilmeld dig på facebook her,
Ring til Carolina Puck (23639260)
Davinde /Allerup husholdningskreds (se deres hjemmeside)

Pris
130 kr. per gang. Der er bindende tilmelding.

Adressen
Thorupvej 70, 5220 Odense SØ

Medbring
Tøj til at bevæge dig i
Et tæppe til at tage over dig (afspænding)
Dig