Min zoneterapi

I min zoneterapi lægger jeg vægt på at åbne forbindelsen fra hoved til hjerte og at hjælpe dig med at heale de sår og skrammer, der er på krop, sind og sjæl. I min behandling bruger jeg en kombination af samtale, zoneterapi- og healingsteknikker. Med udgangspunkt i din historie, og hvad dine fødder fortæller, tilrettelægger du og jeg behandlingen sammen.

Vores krop er en fantastisk biologisk konstruktion. Den reagerer på de forhold, som vi giver den at arbejde under. At give den tid og opmærksomhed i en stresset hverdag er desværre ikke altid den selvfølge, som det burde være.

Med min zoneterapi tilbyder jeg dig et rum til fordybelse og afslappelse. Et rum, hvor du bliver set og mødt som det fantastiske menneske, du er, og hvor vi i fællesskab genfinder dine ressourcer, så du genfinder balancen i dig selv. Jeg samarbejder gerne med praktiserende læger og andre behandlere.

Balancen

Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Fødderne er på den måde et anatomisk spejlbillede af kroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, der kaldes en reflekszone.  På den måde er hoved- og halszonerne at finde på tæerne, brystkassen på trædepuden, bughulen  på den midterste del af foden og bækken/underkrop på hæl og ankelområde.

Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer kan jeg påvirke organerne til at forbedre kroppens funktion og dermed genoprette kroppens balance.

Med zoneterapi kan man behandle kroniske og akutte lidelser samt fysiske og psykiske ubalancer. Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbreds-problemer, og det gør de bl.a. for at vedligeholde en god sundhedstilstand og for at styrke deres immunforsvar samt som forebyggende behandling.

Læs mere her.