Barnløshed

For de fleste er en graviditet en længe ventet drøm, der går i opfyldelse, et lille nyt familiemedlem kommer til verden 9 mdr. senere og en lille ny familie dannes. Desværre går det ikke altid sådan og nogle kvinder rammes af ufrivillig barnløshed, og det der skulle have været dejligt, skønt og fantastisk, bliver nu til en belastning for kvinden, for manden og for parforholdet.

 Når graviditeten udebliver kan der være mange årsager til det.

Påvirkning af p-piller, et stresset arbejdsliv, dårligt immunforsvar, tilstoppet æggeleder eller PCO kan være nogle af årsagerne til barnløshed. Hos manden kan det være nedsat sædkvalitet.

Zoneterapi barnløshed

Heldigvis for dig, der er blevet ramt af uventet graviditetsproblemer er der håb. I forbindelse med insemination eller ægtransplantation kan zoneterapi være det skub på vejen, der gør kroppen i stand til at bære et barn.

Med Min zoneterapi laver jeg en såkaldt udrensning af kroppen, der fjerner alle de affaldsstoffer, der er blevet aflejret igennem en længere periode. Dermed kan organerne igen komme til at fungere optimalt.

Ophobning af affaldsstoffer hænger blandt andet sammen med, kost, levevis, stress og stresshormoner. I min behandling med zoneterapi fokuserer jeg på at få kroppen i balance. Med balancen kommer roen i kroppen,  og det er med til at sikre tryghed i din krop og nedsætte stresshormonerne.

Jeg vejleder dig desuden i kost, vitamin- og mineraltilskud, som kan være en hjælp til hurtigt resultat, og som samtidigt gør kroppen klar til den kommende graviditet.