Ødembehandling

Ødembehandling gravid


Der er mange, der mener, at der ikke kan gøres ret meget for den gravide kvinde, når først hun har fået ødemer i kroppen. Den holdning vil jeg dog gerne opponere lidt imod - der er hjælp at hente!

Igennem min undervisning af Moshe (Mauricio) Krucik fra Israel har jeg lært en behandling, der er helt fantastisk til at afhjælpe ødemdannelse i kroppen. På videoen nedenfor ses Moshe behandle en gravid, og den viser, hvad og hvordan en sådan behandling virker på hendes krop.

Beretning fra Manja efter behandling af ødemer i hele kroppen i forbindelse med en graviditet:

"Jeg kan bedst beskrive følelsen af at have vand i kroppen som følelsen af, at hver en kvadratmillimeter hud er spilet ud, og at alting strammer. At få zoneterapi mod det er skønt! Efter en times behandling sad ærmerne på min bluse ikke længere som snor om en rullepølse, og mine bukser sad løst omkring mine underben. Jeg kunne frit bevæge mine arme. Støvleskafterne om mine indtil da hævede ben kunne lynes. Og min vielsesring på mine ellers så tykke fingre gled på plads. Efter halvanden uge holder effekten endnu.

Vh. Manja"

 

Se hvad ødembehandling gjorde for Marianne Poulsen.

Da Marianne kom, var hendes ben opsvulmet og tykke. Efter en zoneterapi behandling er der skabt mere mellemrum mellem tæerner og Mariannes ben er ikke så tykke og trykkendes, som da hun kom.

ØdembehandlingØdembehandling